Wil je snel en in je eigen tempo Mailchimp leren?

Online Video Training Mailchimp

Wil jij snel aan de slag met Mailchimp?

Niet hoeven wachten tot een groepje gevormd is maar gewoon met video en pdf handleiding zelf aan de slag?

Geen gedoe?

Hup beginnen?

Lees dan snel verder of koop de video training meteen

Jouw docent voor deze video training

Ik ben Judith Hompe (1973). Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.900 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun account.

Ik geniet ervan als mensen Mailchimp snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben daarin altijd mij als vraagbaak. Ik leid je aan de hand mee of neem het desgewenst (tijdelijk) van je over.

“Mensen geven aan graag naar mij te komen omdat ik veel geduld heb en lastige dingen op een eenvoudige manier kan uitleggen”

Hartelijk dank voor je uitleg, zowel de video’s als het webinar wat ik van je ontvangen heb.

Ik wil je even laten weten dat wat ik voor elkaar wilde krijgen gelukt is dankzij jouw tips en daar ben ik erg blij mee. Het ging om de koppeling van mijn weggevers voor verschillende doelgroepen aan landingspagina’s met tags en dat werkt nu.

Had het al bijna opgegeven. Voor nu zijn mijn vragen daarmee beantwoord, maar ik blijf je volgen en wie weet heb ik je nog eens nodig, dan weet ik je te vinden!

De zomer is de perfecte periode voor het volgen van een online training.

Als blijkt dat deze training dan zowel waardevol als prettig gegeven is, is dat natuurlijk een plus! Van Judith waardevolle tips ontvangen voor de nieuwsbrieven en mailfunnels; ze denkt echt mee met je bedrijf en je ideale klant en besteedt aandacht aan zowel goede, pakkende tekst als lay out. Judith is een aangenaam persoon om mee te werken, met verstand van zaken! De training wordt goed voorbereid en er is ook nazorg. Het mooie is dat je bij het schrijven van een volgende nieuwsbrief de stem van Judith in je achterhoofd hebt en op die manier nog net wat verbeteringen kunt doorvoeren! Soms is het goed om even wat input te krijgen van een expert, wij zijn in ieder geval blij dat we dat hebben gedaan.

Hartelijke groeten,

Sandra Bouckaert en Patricia van Dienst

Sandra Bouckaert en Patricia van Dienst, Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

  • Je begint net met MailChimp
  • Je voelt je onzeker, je hebt vragen
  • Je wilt het leren en liefst op korte termijn
  • Je wilt zelf aan de slag
  • Je leert gemakkelijk van kijken naar video en lezen met veel plaatjes hoe je het slim kunt doen

In de video training neem ik jou mee door alle mogelijkheden van MailChimp. In een aantal video’s laat ik zien wat je kunt doen om je account in te richten. Hoe je een template maakt en een campaign verstuurt. Hoe mensen op je lijst komen en hoe je belanden in de spam box voorkomt. Alle video’s worden uitgelegd in de pdf handleiding. Per video zijn er enkele pagina’s met duidelijke schermprints zodat je gemakkelijk kunt zien hoe iets moet of werkt.

Koop dan nu de online video training!

Waar en wanneer?

Meteen na je aankoop ontvang je toegang tot de online training met de video’s en de pdf handleiding. Je kunt dus meteen aan de slag!

Ruim anderhalf uur aan videotraining.

€ 97,- excl. BTW

Ja, ik wil de video training