Loop je nu tegen zaken aan in Mailchimp en zoek je een betrouwbare trainer om jou de antwoorden te geven zodat je snel weer verder kunt?

Exclusieve Online 1 op 1 Training Mailchimp

Wil jij ook met plezier en gemak werken met Mailchimp?

Dat je volgende nieuwsbrief binnen een kwartier in de inbox van je lezers ligt?
Je uit het gedrag van je lezers kunt zien wat een volgende actie kan zijn.
Welke berichten wel en welke niet aanslaan?
Een warme band opbouwen met je lezers en veel interactie met hen?
Een betrouwbare partner zijn voor je klant doordat Mailchimp geen geheimen voor je kent?

Jouw docent voor deze training

De cursus wordt gegeven door Judith Hompe (1973). Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.700 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun account.

Ik geniet ervan als mensen Mailchimp snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben daarin altijd mij als vraagbaak. Ik leid je aan de hand mee of neem het desgewenst (tijdelijk) van je over.

“Mensen geven aan graag naar mij te komen omdat ik veel geduld heb en lastige dingen op een eenvoudige manier kan uitleggen”

Ik heb de online workshop werken met Mailchimp gevolgd bij Judith. En wat een aanrader is dit. Ik zelf  had moeite om alles wat ik in Mailchimp wilde hebben te krijgen. Ik wilde nieuwsbrieven gaan versturen, campaigns maken, automations aanzetten en een mailinglist opbouwen. Er komt best veel bij kijken om dit allemaal goed te hebben staan. In de online training komt dit allemaal aan bod, maar het fijne eraan is dat je zelf van te voren kunt aangeven waar je naar wilt kijken en waar je geholpen wilt worden. Zo hebben we samen alles doorlopen en ingesteld.

Doordat het ook nog gefilmd wordt, pak ik dit er vaak bij om het terug te kijken als ik het even niet meer weet.

Judith is super deskundig en kan je alles ook heel eenvoudig en goed uitleggen, zodat je ook echt snapt wat je aan het doen bent. Tevens was ze erna ook beschikbaar om te helpen bij een aantal zaken die niet goed gingen. Ze komt hiervoor meteen in actie en rust niet totdat alles werkt en kloppend is. Ik vind dat super fijn, ze is echt enorm betrokken en wil dat alles werkt voor jou. Kortom mocht je twijfelen en hulp nodig hebben, dan is deze online training een mega aanrader, helemaal op maat gemaakt voor jou en de service ernaast is echt top!

Mirjam Beek, MirDroombaan

De zomer is de perfecte periode voor het volgen van een online training.

Als blijkt dat deze training dan zowel waardevol als prettig gegeven is, is dat natuurlijk een plus! Van Judith waardevolle tips ontvangen voor de nieuwsbrieven en mailfunnels; ze denkt echt mee met je bedrijf en je ideale klant en besteedt aandacht aan zowel goede, pakkende tekst als lay out. Judith is een aangenaam persoon om mee te werken, met verstand van zaken! De training wordt goed voorbereid en er is ook nazorg. Het mooie is dat je bij het schrijven van een volgende nieuwsbrief de stem van Judith in je achterhoofd hebt en op die manier nog net wat verbeteringen kunt doorvoeren! Soms is het goed om even wat input te krijgen van een expert, wij zijn in ieder geval blij dat we dat hebben gedaan.

Hartelijke groeten,

Sandra Bouckaert en Patricia van Dienst

Sandra Bouckaert en Patricia van Dienst, Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

 • Je werkt met MailChimp, al een tijdje, voor jezelf of voor je klanten.
 • Je voelt je onzeker, je hebt vragen.
 • Doe je het allemaal wel goed? Kan het niet handiger, slimmer, sneller?
 • Je hebt behoefte aan iemand die je de weg wijst
 • Je weet dat je nog niet alle mogelijkheden van MailChimp benut en wilt graag een duidelijke, praktische uitleg over jouw account en lijsten

In de online training neem ik jou mee door alle mogelijkheden van MailChimp. Daarnaast geef ik ruim aandacht aan jouw specifieke vragen. Na deze training raak jij nooit meer verdwaald in het programma en verstuur je vol zelfvertrouwen je eigen e-mailcampagnes. Richt je je lijsten met vertrouwen in en kun je met een gerust hart je lijst laten groeien.

Boek dan nu een 1-op-1 Online training!

Wat het mooie is van deze online training?

Jij bepaalt de inhoud.

Wil je onderstaande leren dan kan dat. Mocht je een andere vraag hebben dan is in overleg vast iets mogelijk.

 • Wat een lijst is en hoe je adressen kunt toevoegen
 • Wat een campaign is, hoe je de lay-out aanpast en hoe je deze verstuurt
 • Hoe je een campaign verstuurt naar een deel van je lijst
 • Hoe automation werkt
 • Waar je de statistieken van je campaigns kunt bekijken en hoe je deze statistieken interpreteert
 • Hoe je voorkomt dat je mails in de spamfolder belanden

Waar en wanneer?

Op een moment dat het jou en mij uitkomt. Omdat het online is kijken we beide in onze agenda’s en prikken we een moment en meestal kan dat op korte termijn. Je ontvangt van mij een bevestiging die je in je agenda kunt zetten. De training vindt online plaats via Zoom, dat bespaart ons beide reistijd en het geeft de mogelijkheid het op te nemen. We beginnen met een eerste training van 2 uur. Dan ga jij aan de slag, oefenen, maken, uitproberen en testen. We spreken elkaar na ongeveer 2 weken weer voor een half uur. In die sessie zetten we punten op de i.

Bonus:

 • Je kunt de maand volgend op de eerste sessie al je vragen stellen via de e-mail. (t.w.v. 25,-)
 • Je krijgt een werkboek met daarin alle veelvoorkomende vragen en hun antwoorden (t.w.v. 47,-)

€ 297,- excl. BTW

Ja, ik wil de online training BASIS

€ 597,- excl. BTW

Ja, ik wil de online training VIP