Wil jij ook een succesvolle nieuwsbrief versturen?

Ben jij coach of trainer en enorm goed in wat je doet?
Ben je klaar voor de volgende stap in de groei van je bedrijf maar lukt dat ene maar niet, die nieuwsbrief?
Ik help je er graag bij, maak hieronder je keuze en je bent binnen 2 weken, als je dat durft tenminste, op weg.

Herken je dit?
 • Je hebt genoeg werk maar blijft het versturen van een nieuwsbrief uitstellen omdat je niet weet hoe je dat moet doen
 • Je hebt enorm veel ideeën om in je nieuwsbrief te zetten maar kan de goede vorm maar niet vinden
 • Je wilt wel heel graag maar welke adressen mogen er nu wel en welke mogen er niet in
 • Je focus ligt op de details om te voorkomen dat je nu echt die verzendknop gaat gebruiken, want brrr wat is dat spannend…
 • Je slaat al op tilt bij de woorden systeem, header, footer, lay-out dus dat je dit nog leest is een wonder
 • Je wilt er best tijd aan besteden maar wat zou het gemakkelijk zijn als iemand je op weg zou helpen

Doordat ik ook ondernemer ben, ken ik het klappen van de zweep. Ik heb al talloze nieuwsbrieven verstuurd, van mezelf en van mijn klanten. Ik voel goed aan wat nodig is en kan helpen keuzes te maken. Ik loods je er stap voor stap doorheen. Misschien is het wel minder spannend dan je denkt….

Ik werk graag en veel met Mailchimp en mijn klanten profiteren daarvan. Ook in WordPress kan ik mijn weg vinden, het op je site zetten van de inschrijf link, ik draai er m’n hand niet voor om.

 • Jij wilt graag op korte termijn je eerste nieuwsbrief versturen
 • Jij wilt dat jouw stijl naar voren komt zodat het in lijn is met de rest van je uitingen
 • Jij wilt iemand die je uitlegt wat er moet gebeuren zodat je het na de opstart zelf kunt
Zodat je:

Die grote klus eindelijk van je to-do lijst kunt schrappen
Klanten nog beter op de hoogte zijn van jouw bezigheden én jouw aanbod
Dit marketingmiddel optimaal kunt inzetten voor de groei van jouw bedrijf!

Esther van de Ven, Autisme in Beeld
Ik ben zelfstandig ondernemer geworden omdat ik graag de dingen op mijn manier doe en me bezig wil houden met de inhoud van mijn vak. Toch ontkom ook ik niet aan allerlei tijdverslindende activiteiten die ik liever niet zelf doe. Het is een enorme bevrijding om dat door Judith te laten doen. Judith denkt niet alleen mee, ze is pro-actief en ontzorgt ook. Daardoor kan ik me weer bezig focussen op mijn eigen vak.

Ans Rozendal, Studio Sprankel
Wat fijn dat er mensen zijn met de kennis en vaardigheden zoals Judith. Die je ontzettend veel werk uit handen kunnen nemen. Judith heeft op zeer korte termijn mijn hele Sinterklaasactie ingericht met behulp van automatische mailopvolging via Mailchimp (en wat er aan de achterkant allemaal nog meer bij kwam kijken). Heel fijn dat ze bovendien ook nog met je meedenkt, en daarbij ook tips geeft om ‘op de kleintjes’ te letten. Wat ik helemaal bijzonder vind, is dat ze je letterlijk laat zien wat ze heeft gedaan. Dat maakt het heel transparant.

BASIS

Importeren van maximaal 2000 adressen
Inrichting van je account
Basis lay-out

147

PREMIUM

Importeren van maximaal 2000 adressen
Inrichting van je account
Basis lay-out
Verzending van 2 nieuwsbrieven
Inschrijven mogelijk via je website (wordpress)
Half uur skype coaching
Handleiding voor het versturen van je nieuwsbrief

347

VIP

Verzending van 2 nieuwsbrieven
Importeren van maximaal 2000 adressen
Inschrijven mogelijk via je website (wordpress)
Inrichting van je account
Basis lay-out
Een uur skype coaching
Handleiding voor het versturen van je nieuwsbrief
Nazorg voor al je Mailchimp vragen gedurende 3 maanden

547

Het is niets voor jou
 • als je tevreden bent met je huidige inkomen
 • als je dit zelf wilt uitvinden en bang bent werk uit handen te geven
 • als je jouw angst om je nieuwsbrief te versturen laat overheersen
Het is wel iets voor jou
 • als je door wilt groeien, ambitie hebt en je bedrijf serieus neemt
 • als je wilt investeren in je bedrijf en geen onnodig leergeld wilt betalen
 • als je toe bent aan actie!

Hubrien Meijaard van Hubrien Financieel Advies 2.0:
In januari heb ik de knoop doorgehakt en gestart met Judith als “VA”….en geen seconde spijt van gehad! Ze neemt me gewoon heel veel werk uit handen en denkt actief mee, zodat ik me steeds meer kan focussen op mijn core-business.