E-mailmarketing coach en expert in Mailchimp

Foto Judith-Hompe

Judith Hompe (1973) eigenaar van La Vie Virtueel en Werken met Mailchimp, heeft zich de afgelopen jaren verdiept in e-mailmarketing. Na het volgen van een marketing- en communicatie opleiding richtte haar focus zich steeds meer op dat stuk van haar werk.

E-mailmarketing als onderdeel van je totale marketing werd steeds belangrijker in haar ondernemers bestaan. Ze stuurde naast haar eigen nieuwsbrieven ook veel nieuwsbrieven voor haar klanten.

‘Ik geniet ervan als mijn klanten e-mailmarketing steeds beter snappen en zelf hun weg hierin kunnen vinden. Ze hebben mij altijd als vraagbaak achter de hand. Daarmee geef ik mijn klanten een stuk plezier terug in hun bedrijf en ondernemerschap. Ze krijgen weer grip op hun marketing en zien de verbluffende effecten.’

In 2022 gaf ze ‘Verbindende e-mailmarketing – alles over het versturen van een succesvolle nieuwsbrief uit’. Daarmee bevestigt ze haar positie in de markt.

Ik heb een dochter, ik woon samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen in Nieuwegein.

Na een carrière vooral in het secretaresse vak werd ik in 2009 ondernemer. Lees erover via LinkedIn. Nu richt ik me op e-mailmarketing, ik train en coach ondernemers zodat ze meer opbrengst uit hun nieuwsbrief halen.

Voor mij begint je marketing bij je e-mail. Je bouwt daar als het ware de rest omheen. Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.900 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun e-mailmarketing account. Naast Mailchimp werk ik onder andere met Enormail, Autorespond, Mailerlite, SendinBlue, MailBlue, Active Campaign. E-mailmarketing gaat namelijk niet over het systeem, het gaat over hoe je de verbinding met je klant zo opbouwt dat ze uiteindelijk je producten van je kopen en je steeds meer als expert gaan zien.