Laat automation het werk voor je doen.

Gratis uitleg over automatische opvolgmails in je salesfunnel in Mailchimp

Wil jij ook je salesfunnel inrichten met Mailchimp?

Zodat

  • iemand automatisch een aantal mails krijgt
  • je in die mails mensen kunt vertellen over jou en jouw bedrijf
  • je jouw producten kunt verkopen op de automatische piloot

In deze video met praktisch stappenplan leg ik het je allemaal uit.

Ook voor de gratis versie!

Wie geeft dit weg?

Deze gratis uitleg is gemaakt door Judith Hompe (1973). Ik werk al jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan ruim 8 jaar met MailChimp. Ik ben de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.900 leden) en heb online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun account.

Ik geniet ervan als mensen Mailchimp snappen en begrijpen hoe ze zelf hun weg kunnen vinden. Ze hebben daarin altijd mij als vraagbaak. Ik leid je aan de hand mee of neem het desgewenst (tijdelijk) van je over.

Gratis uitleg over automatische opvolgmails

Je ontvangt met je aanvraag ook de tips voor Mailchimp die ik onregelmatig verstuur. Inclusief mijn aanbod. Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden.